Szia!

Bándli Renátó vagyok, a Millionstarter megálmodója és alapítója. Kezdjük a sztori legelején, azaz miért hoztam létre a Millionstarter befektetési és startup finanszírozási társaságot?

Ma Magyarországon nagyon nehéz jó befektetőt találni, hiszen sok esetben a céged bevételének feléről le kell mondanod a befektető részére. Tény, hogy az ilyen jellegű ajánlatok elfogadásával könnyen pöröghetne a biznisz, azonban szerintem nem éri meg meghozni ezt az áldozatot. Példának okáért én pár hónappal ezelőtt mondtam nemet egy 100 milliós befektetésre. Úgy döntöttem, nem kell mindenáron a pénz.

Ezért határoztam úgy, hogy kisbefektetőknek szeretnék segíteni azzal, hogy startup társtulajdonosok lehessenek. Eddig csak Milliárdosk lehettek Legyél magánszemély vagy cég, a lehetőség számodra is nyitott.

Persze az elhatározást könnyebb volt kitalálni és meghozni, a koncepció és a cégstruktúra összerakásával sokat szenvedtem, de végül sikerült. Büszke vagyok rá, és az egyik fontos eredményemnek tartom az életemben.

Jelenleg a saját startupomon dolgozom, amit szeretnék tőkésíteni és piacra vezetni. Egy társkereső üzemeltető vállalatról van szó, aminek egyik társkeresője jelenleg is pénzt termel. Garanciaként mögé raktam egy 4éve működő cégem amiből mind ez létre jöhetett és amiből felépítettem több vállalkozást és jutottam előre az életben. 

Az Amerikai társkereső piac amúgy éves szinten egy 1000 milliárd forintos üzletág és ebben csak a nagyobb társkeresők forgalma van benne. És akkor még nem beszéltem a többi piac éves forgalmáról, mint például Európa vagy Kína.

Nem hangzik rosszul, ugye? Jelenleg a társkereső piac 10 százalékát célozzuk meg, aminek most te is részese lehetsz! Dönts gyorsan, mert az ajánlat csak limitált ideig él. 200 ezer forinttól már vásárolhatsz üzletrészt. Mire vársz?

További előny, hogy a LuxxDating Startup esetében nem egy, hanem egyszerre 6 projektből részesülhetsz. Ez pontosan olyan, mintha egyszerre 6 cégben lennél tulajdonos. 

3 társkeresőt és egy közösségi oldalt tervezünk elindítani világszerte, ráadásul ezeken kívül még egy Apple Szerviz és Kereskedés, illetve egy egyedi Tesla élményvezetés társtulajdonosa is leszel. 

Csábítóan hangzik, igaz? 

További információért vedd fel velem a kapcsolatot, ott minden részletet elmondok neked. 

Ha kérdésed lenne, nézd meg a gyakran ismételt kérdésekről szóló videómat vagy navigálj a weboldalra.